fredag 26 februari 2010

Fredag.

Marängswiss, finns det någon godare efterrätt? (Svaret är nej, bara så att ni vet)
Om man inte larvar sig och har banan i, då har man förstört den och det finns säkert godare efterrätter.
Men gör man den rätt (grädde, maräng, glass, chokladsås) så finns det inget som slår marängswiss.

Fredag idag. Japp!

8 kommentarer:

  1. Det är riktigt gott också som min mamma brukade göra det när jag var barn. Chokladpudding, grädde och maränger.

    Men som du säger det ska vara utan bananer!

    SvaraRadera
  2. utan bananer ingen marängsviss (och den stavas med v!). men godaste efterrätten är gino :)

    SvaraRadera
  3. man blir fet av att äta det, jättefet

    SvaraRadera
  4. Jag byter gärna ut chokladen och bananen mot blåbär och hallon. Supergod variant om man är sugen på något syrligt som bryter mot allt det söta. Vill man bara ha slisk är originalet att föredra förstås. :-) Hm, nu är jag sugen på marängsviss för andra kvällen i rad, tur att jag har schlagerchips, ballerina kladdkakor och fazer salmiakchoklad att äta istället.
    :-D

    SvaraRadera
  5. Veronica - ta med dina godsaker och titta här med mig istället! ;-)

    SvaraRadera
  6. Haha, var det godsakerna eller mitt sällskap som lockade mest. ;P

    SvaraRadera
  7. Det är klart att det ska vara banan i! Däremot begriper jag mig inte på folk som envisas med att ha fruktcocktail i.

    SvaraRadera
  8. Skönt med folk som har vett att uppskatta den ädlaste av efterätter! Marängsviss!

    SvaraRadera