torsdag 18 juli 2013

Jag förstår att ni bitit på naglarna i otålighet efter redovisning av tisdagen i Göteborg, så här kommer det äntligen:

Vi vann med 3-1! Förutom det så blev min stand up inställd och jag vågade åka Lisebergsbanan TVÅ gånger. Sen drack jag vin och såg på fotboll med fina göteborgare och sen blev jag full och lackade ur på Cissi Wallins episka dumhet och var tvungen att berätta det för henne på twitter. Det kanske inte var så smart gjort. Rätt dumt faktiskt. Fast inte lika dumt som hennes tweet av typen "Ah men asså feminismen måste ju se till att anstränga sig för att inkludera typ mina gamla klasskompisar i Norrland som inte alls är insatta eller gillar feminism, för hur ska det annars gå?" och man bara eh... eh... eh... jag vet inte ens vad jag ska säga för det är fan så episkt dumt att jag tycker att man kanske borde brodera in det på en kudde för att föreviga?

Det har gått så långt med hennes totala idioti hon häver ur sig i radio och på twitter till sina nästan 20 000 följare att jag har börjat tycka synd om Lady Dahmer för att hon är svägerska med en människa som kallar tjejer för drinkluder och i nästa sekund ska sätta upp en FEMINISTISK FÖRESTÄLLNING? Åh gud, samtiden.

Okej, egentligen skulle jag bara ha sagt att det var fint i Göteborg och så. Det var det!

2 kommentarer:

ullrika sa...

Nämen. Vaffö blidde det inställt? Schysst att du vågade åka bergbanan iaf. Två gånger!

Och det där med Cissi Wallin då. Är ni kompisar nu?

Anonym sa...

Hejsan!

Mitt namn är Molle och jag kommer från Eskilstuna. Hoppas allt är väl med dig och att det inte gör nåt om jag stjäl ett par minuter av dig.
Jag har länge, i ungefär 10 år funderat på om jag är ensam om att ha telefonskräck. Eller ärligt talat, svår telefonskräck.

Men så fick jag idag idén att man kanske skulle prova att googla på det. I ärlighetens namn så borde jag ju kommit på det betydligt mycket tidigare. :)


Döm om min förvåning när jag märkte att de finns fler som jag. Som är livrädda för att ringa till personer man inte känner. Att sitta där med ett telefonnummer på en pappersbit i handen och inte komma längre. Den känslan förstår nog bara den som har telefonskräck.Anledningen att jag skriver till dig är att du dök upp när jag googlade på telefonskräck, och jag läste att du oxå har det. Sååå skönt ändå att se att andra oxå lider av detta.

Finns det möjlighet att man skulle få chans att bli vän med dig så skulle jag nog vara stoltast i hela södermanland. :)
Men jag förstår om du har mkt att göra och du kanske inte ens har denna mail kvar?

Vill oxå passa på att önska dig en riktigt bra fortsättning på denna sommar som hittills gett oss sol i överflöd. :)

Ha en riktigt bra dag och hoppas vi kan bli vänner.

Kram på dig och ha en bra dag!!

/Molle

Maila gärna mollestrom@hotmail.com