måndag 26 januari 2015

Hemsk människa osv.

Här i våra kvarter finns det några fina gamla hus vars lägenheter har högt i tak, kakelugnar, trägolv etc. Och när jag går förbi dessa hus och tittar in och ser folk som bor där som har dålig inredningssmak blir jag sur. De förtjänar liksom inte att bo i en sån vacker lägenhet om de ska förstöra den med sina fula möbler, hemska tapeter och allmänt kassa inredningsförmåga.

Fult är fult är fult och ska inte besudla vackra gamla lägenheter. Vår lägenhet, byggd nån gång på 90-talet, är en bättre plats för ful inredning i såna fall. Här finns ju inget att förstöra i form av charm och skönhet.

Ja, jag vet att jag är ytlig och hemsk. Men Det. Är. FULT!

(Uppdatering: blir även provocerad av att folk lagar jättetråkig och rätt äcklig mat och lägger upp på insta och "tipsar" om. Slut uppdatering.)

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag håller med Ellen, särskilt om instagram. Och särskilt när de postat typ Uncle Bens sweet and sour med fläskfilé som man åt på 90-talet......

Anonym sa...

Ellen, under nästa nattning ställer du fram klockan på telefonen när liven i Candy Crush tar slut, då har du nya liv. Eller tar bort appen och installerar den igen, kvar på samma bana men med nya fräscha liv.
/Nattningsexperten.