fredag 10 april 2015

Annars då?

Jag har ju fyllt år också i veckan. Trettioett jäkla år. Har googlat på fillers för dekolletaget och syrabehandlingar för ansiktet. Jag vet inte vad jag pratar om. Fattar väl jag också att jag inte kan hejda tidens framfart bara för att jag lägger dyra pengar på skönhetsbehandlingar. I fantasin då, för i verkligheten har jag ju inte råd.

Vid 31 år har mitt manshat äntligen blommat ut till fullo. Jag älskar det. Jag har ju hatat män ca hela mitt liv, men liksom aldrig såhär öppet, ärligt och härligt. Ska starta podd med en kompis och den ska heta "Saker män inte kan" och i varje avsnitt går vi igenom vad män inte kan. Ett outtömligt ämne eftersom de små liven inte kan nånting. Ta selfies? Agera rimligt på nätet? Dejta på Tinder? Gilla sport? Vara föräldrar? DE KAN INGENTING. You know nothing, Jon Snow. Jon Snow being alla jäkla män.

Jag ser fram emot den här podden. Jag tycker det är skönt att vara så öppen med att jag har gett upp på män helt. Man ska inte låtsas och ljuga, det mår man bara dåligt av. Och jag är ju jättegammal och mogen nu. Det är då man ska börja ta hand om sig själv har jag hört.6 kommentarer:

Maria sa...

Bästa jag hört. Det är podden jag saknat.

Ikka sa...

Blir fett. Kommer ladda ner.

Kerstin sa...

Ser fram emot detta :-) Kan du inte skriva om hur du hatar män men ändå står ut med din egen?

Anonym sa...

Jag har en som borde kvala in till podden. Säga: Förlåt. Det var fel av mig. Nästa gång gör jag inte så.
/L

presens sa...

Ja! Jag vill lyssna!

Johanna sa...

Men sjukt, jag drömde inatt att du startade en podd!