söndag 30 april 2017

Men vafan

Jag vill bara påpeka att jag hade skrivit ett långt och lite småroligt inlägg förut, men sen så hängde sig mitt internet (förlåt, skulle jag ha haft triggerwarning på det?) och allt försvann. Sparades inte ens i utkast. Så oförskämt.

Nyheter då? Tja, hunden löper (mindre besvärligt än jag trodde, som allt med denna fantastiska lilla lurvboll), sonen har börjat med medicin och jag väntar in min tid för att jag ska få adhd-medicin. Jag och maken ska åka en vecka till Grekland (Karpathos) i sommar UTAN barn och jag gråter nästan när jag tänker på mängden tid till vila vi kommer ha. De senaste åren har varit så oerhört tuffa att nu, när det ser ut att ljusna lite (fan, nu jinxade jag ju) så vågar jag inte riktigt tro på det.

Valborg firades med bråk, sura barn och en absurd allsång med barnkör på "barnens firande" här i stan. Den höll på i evigheter? Till sist stod ALLA och bara väntade på att elden skulle tändas, men körledaren som nog egentligen ville bli sångerska och nu tar alla chanser i världen att få stå på scen, hon slutade inte. Låt efter låt efter låt. Under en låt gav hon små tutor till alla barn i publiken, sen tutade de i dessa i tio minuter? Vi frös, jag skrattade så jag grät åt hela spektaklet och folk var väl generellt... irriterade.

Nåja, vi kom hem och hade sen stora mängder chips att ägna oss åt. Dessutom vann vi i Pandemic för första gången.

Slut på dagbok.

Inga kommentarer: