torsdag 30 augusti 2018

Allt om Barcelona

Jag lovade ju att berätta mer om jobbresan till Barcelona, så även om ingen faktiskt tänkt hålla mig till det löftet så vill jag inte svika... whatever. Såhär: det är SJUKT lyxigt att få en weekend utomlands med jobbet. Jag är FULLT medveten om det. Nu är det sagt, och jag ska klaga/oroa mig/älta/noja. Precis som vanligt alltså.

Det finns nämligen tre orosmoment för mig.

1) Resandet. Ni vet ju hur jag är: orolig och rädd och nervös och nojig och så åksjuk ovanpå det. Inte nog med att vi ska åka buss till Landvetter för att flyga till Barcelona, vi ska också åka BÅT när vi väl är framme. Återigen: superlyxigt, jag vet. Men jävlar vad jag lär få knapra postafen och Calma.

Och som sagt, själva resandet? Det där att komma ihåg passet och sova på planet utan att mitt huvud ramlar ner på min kollega bredvid osv? Det är rätt mkt stress för mig.

2) Maten. Såhär: vi åker kl 04.30 inatt från Örebro. Sen går planet kl 10.15 och först vid 15-16 ska vi äta en lättare lunch. Jag måste alltså se till att ha med mig matsäck som jag kan äta till nån slags lunch på planet? Får bli en wrap. Jag hatar matsäck.

3) Bad. Alltså ni vet ju att jag älskar bad, men vi ska bada på båtutflykten vilket innebär BADDRÄKT bland KOLLEGOR. Jag kommer självklart bada ändå, men det känns lite "sådär" bekvämt.

Ja, jag är larvig.

Men så är det med allt.
Hoppas jag kan somna ikväll.

1 kommentar:

Tove sa...

Hoppas resan blev underbar!