onsdag 19 december 2018

Jaha.

Vi begravde mormor. Jag har fortfarande inte greppat det här, alls.
Istället stressar jag med julklappsinköp och kolakokande och hetstittande på serier och alldeles för få julfilmer och nästan inga böcker och det har inte ens blivit stallet på sistone?

Jag vill så mycket och skulle väl kunna skylla på att tiden inte räcker till, men egentligen handlar det om orken. Den som inte alls finns.

Det är så många områden jag brister inom just nu. Jag är en dålig mamma och en dålig medryttare och en dålig programmerare och dessutom ful och tråkig och orkar inte ens instagramma och skäms över att jag ens tycker att det är en viktig grej?

Men kanske ligger snön kvar över jul. Och kanske hinner jag vila upp mig i mellandagarna. Och kanske känns allt bättre snart.

1 kommentar:

Anonym sa...

Cyberkram till dig. Jag hoppas du får det så bra du kan under mellandagarna.
Du är definitivt inte ful och tråkig, snarare sjukt snygg, vettig och rolig utifrån det du visar oss läsare. Inte för att en kommentar från en anonym tjej på nätet hjälper så mycket kanske, men vi (exkluderat narcissister då) är ju så otroligt självkritiska. Jag brukar tänka "hade jag sagt såhär till en vän?" Probably not.