fredag 1 juli 2011

Vi måste prata.

Jag vet inte, men jag kan inte blogga längre. Eller kan och kan; uppenbarligen kan jag ju ety jag gör det nu. Men jag känner bara mer och mer att vi har en liten svacka just nu. Det är inte du bloggen, det är jag.

De senaste dagarna har jag på riktigt postat tre bilder på mitt hår. Visserligen var två av dem samma bild, men ändå. Mitt hår?! De övriga inläggen är varken provocerande, roliga, tänkvärda eller något annat - de bara är. Jag säger det inte för att gå med håven, utan mer som ett konstaterande.

Jag kan heller inte skylla på att det inte finns något att blogga om. De senaste dagarna har vår bil lagt av helt och skrotats, vår systemkamera gått sönder och barnen har gjort ett gäng roliga saker. Men jag ids liksom inte. Och när jag inte ens ids gnälla, då är något fel.

Inte beror det på tidsbrist heller. Visserligen bygger vi trädäck och jag skruvar trall tills jag får blåsor i händerna, men jag lägger ändå en obscen mängd tid på Twitter och andras bloggar. Kanske är det där skon klämmer, att jag liksom har insett hur sjukt duktiga/roliga/kunniga/coola folk är och därför känner lite "men vad är poängen då?" med mina inlägg?

Jag vet inte. Det enda jag vet är att jag just nu på allvar funderar på att lägga upp den fjärde hårbilden den här veckan, och då är ju något allvarligt fel.

Ta det lugnt bloggen, jag vill inte att vi ska ta en paus. Sist jag sa det i ett förhållande träffade vi båda två varsin ny som vi fortfarande hänger ihop med. Twitter kommer inte ta din plats, jag har knappt fattat hur man twittrar än. Dessutom är du min stora kärlek (men säg det inte till någon, för det låter ju sjukt stört) så jag ville väl bara rensa luften lite, och hoppas på att det här samtalet gör att vi får lite ny glöd i vår relation. För så här tråkigt kan vi ju inte ha det, håller du inte med?

Tänkte väl det.

6 kommentarer:

Veronica sa...

Jag gillar dina hårbilder. :-) Twitter har jag svårt för så det blir trist/tomt om du slutar/pausar blogga. Kram

Veronica sa...

Alltså, jag gillar alla slags inlägg som du skriver, inte bara hårbilderna. Böst att förtydliga mig. :-D

Veronica sa...

Hm, och nu stavade jag fel också. (böst=bäst)Inser varför jag skriver minimalt på nätet numera, min hjärna har gått på semester nu när den fått chansen. :-D

Therese sa...

Går in här varje dag och läser och har gjort det kanske i en månads tid. Gillar din blogg skarpt!
MEN, det som känns så synd är att utseéndet på bloggen är så grymt tråkig.
Bara vitt, vitt och åter vitt och en mini text som man måste ha förstoringsglas för att läsa vad det står ;-)
Saknar färg och en snyg header som är tilltalande. Då har den verkligen allt :-)

Ellen sa...

Therese - jo, jag vet. Men jag är helt handikappad när det kommer till design, vilket gör att det är skitsvårt för mig att få till något. När jag försöker göra om den mer färgglad blir folk irriterade på att det är så skrikigt och virrigt.

SÅ jag vet inte vad jag ska ta mig till! :-)

Veronica - tack! :-)

Anonym sa...

Det är på sin plats här att hoa till som ny läsare på din superfantastiska (du hör smickert va?) blogg!
Me really loves - Och det bara på dessa få inlägg. Och nu ska jag få gotta mig i att läsa "i fatt" - ska bli underbart. Hoppas semestern nere i France förflyter fint med barn, man och nya håret :)
/PPD