torsdag 14 februari 2013

And I said hey, what's going on?

Tja, vad händer? Jag jobbar och bloggar typ inget. Men jag hinner ju inte med? Helt plötsligt har vi fått ett sånt där liv som alla andra har haft sedan alltid? Den här veckan var det gympa på måndagen för mig och Emmy, utbildning till domare i amerikansk fotboll (don't ask) för min man på tisdagen, jag rider på onsdagar och idag var jag på teater inne i stan. Sen är det fredagsmys och mellohäcklande och fotbollsträning och sen är det måndag och gympa igen. Och det är rätt mysigt, men lite mycket till skillnad från de tomma kvällar vi är vana vid sen förr.

Men ja ja. Jag lever, frodas och har ont i halsen. Det här med att frodas egentligen, det är ju något positivt. Därför är det så himla stört att beskrivningen "frodig" är så negativ.

Till saken: nä, jag hade nog inget egentligt att säga? Men den här bloggen har varit alldeles för fylld av lagomt vardagsmys på sistone, så nu säger jag nåt i alla fall: TA NER JULBELYSNINGEN! Julen varar till skillnad mot vad folk verkar tro alltså INTE till påska! Den är slut, finito, över. Ta ner julbelysningen. Det finns fina smålampor att köpa om man nu vill ha det lite extra ljust i mörkret. Ljusslingor som däremot inte är specifik julbelysning får man så klart ha uppe, men julbelysningen? Ner med den!

Men ni då? Vad gör ni nuförtiden? Varför hör jag aldrig av mig? Jo, se ovan och så vidare. Jag är lite all over the place som den lille prinsen sa, men det ska nog rätta till sig det också.

När blev förresten alla hjärtans dag en sån big deal? Emmy grät i morse för att vi inte skulle vara lediga på denna högtid typ, och sen kom hon hem med en hel påse med kort och halsband och armband hon gjort till oss. Inklusive en kudde som hon sytt själv. I form av ett hjärta. Alltså. Jag skulle inte kunna sy en kudde i form av ett hjärta om någon så klippte, nålade ihop, stoppade OCH sydde den. Så fort jag kom i närheten av den hade den repat upp alla stygn av sig själva.

Men nu har vi en fin ny kudde, jag har varit på teater och ni tar ner julbelysningen om ni inte redan gjort det. Deal? Deal!

Inga kommentarer: