tisdag 26 februari 2013

Man är väl unik och sådär... (lista)


För fem år sedan var jag 24 år,  jobbade på mitt första riktiga jobb, hade en halvårsgammal bebis + ett barn som vi pottränade för fullt. Jag var i full gång med min största viktminskning någonsin. Det som började med att jag bestämde mig i januari slutade med -20 kg efter sommaren. 

För tre år sedan var jag 26 år och grymt olycklig på mitt dåvarande jobb. Så jävla olycklig. Jag levde dock härligt ovetande om att cancern härjade i morfars kropp.  Olycklig men värre skulle det bli med andra ord. 

För ett år sedan var jag 27 och fortfarande föräldraledig med Majken. Det var en väldigt mysig vår. Vi hängde och myste och jag jobbade när hon sov. Jag är säker på att jag var kräktrött på vintern då precis som nu dock. Och jag tror att det var i den vevan jag började springa, något jag längtar efter att göra igen när det blivit barmark. Det ni!

Igår var jag ledare för Emmys gympa som vanligt på måndagar. Något jag hatade rätt länge. Nu har det övergått i mild resignation. Det är inte kul, det är det ju inte. Sen såg jag på Amazing Race och Girls och DET var däremot kul!

Imorgon ska jag till jobbet och till stallet. En helt vanlig onsdag med andra ord. Bra så tycker jag. 

Om ett år fyller jag snart 30 och är säkert olidlig i min 30-årskris? Om jag inte fått ge ut en bok förstås, då kommer jag vara lugn och fin. Och så hoppas jag att jag har kört massor av stand up och att vi kanske har flyttat. 

Om tre år är jag närmre 40 än 20 och har säkert skaffat typ tupé? Jag hoppas att det gick bra i valet och vi slipper en skitregering som den vi har nu. Jag VILL OCKSÅ HA LEGAT MED ERIK HAAG men det kanske inte känns så jävla rimligt? Jag hoppas att jag INTE är på smällen eller har fått ett till barn, men alltså de är ju så jäkla söta de små ongarna så det finns alltid en överhängande risk tyvärr. Då ska jag också ha gjort en bukplastik, landstingsbetald eller ej. 

Ni läser min blogg för att jag är så djup och  filosofisk och behandlar de stora frågorna va? 

Inga kommentarer: