torsdag 9 oktober 2014

Kass vecka.

Ok så den här veckan har varit kass. Alltså episk kass. Precis som förra helgen. Jag orkar inte med mer kasshet. Jag tycker inte att jag förtjänar det och jag blir grinig och sur. Så klart, eftersom allt är kasst.

Nu har ju ni slutat kommentera (JA JAG ÄR BITTER) men annars skulle jag gärna efterfråga tips på hur man kan roa sig i trist oktoberväder utan massor av pengar.

Eller så rymmer jag utomlands. Nej just ja, där härjar ebola. Världen suger.

3 kommentarer:

Ilina sa...

Jag får väl lov att erkänna att jag är en sån smyg-läsare som är inne o läser nästan varje dag i din blogg, men aldrig kommenterar. Älskar ditt sätt att skriva så sluta INTE trots kommentartorka.

Tips på regniga-dagar-sysslor: böcker, bakning, gymmet... Hm... Meditation? ;)

Sistmedallt-Jenny sa...

Så svårt att kommentera från mobilen!
Försöker iaf.
Finns ju inte massor att göra - skitmånad. Starta bokcirkel? Gör upp med partnern om att hitta på en rolig grej var per helg - varannan vecka för er två eller hela fam. Bio. Baka (och äta!!) bullar. Åka till oväntat ställe och shoppa/fika/käka. Typ Västerås köpcentrum som har sjukt mycket bättre TGR-butik än Örebro. Kul Ikea och sushi. Åka o bada på g-vik.
Jag kommer ganska jättesäkert inte göra nåt av detta själv utan sitta och sura istället.
Med vänlig hälsning,
Lever_som_jag_lär85

Kajsa sa...

Jag är ju en sån där människa som tycker oktober är världsafin månad och att gå promenad i skogen och så där är det bästa att roa sig med i oktober.