söndag 29 november 2015

It's the season to be jolly

Jag är team "vänta tills första advent och/eller december, whatever comes först - sen kan man brassa på med jul (obs, ej julgran!". Vilket team är ni?

I alla fall innebar det att mitt hem nu är pyntat och fint och vi har nybakta lussebullar under en kökshandduk. En typisk slö söndag och det var väl behövligt efter två kvällar i rad ute för mig. Alltså jag är över 30, två utekvällar på en helg är i alla fall en för mycket. Jäklar vad trött jag är. Sov fyra timmar i fredags efter den genialiska idén "efterfest med minttu-shots" trots att mitt tåg hem till Örebro* gick klockan tio på morgonen. Sen hem, städa, fixa, sminka sig, och så på det igen.

Nu är jag väldigt väldigt trött som sagt. Och så är det måndag imorgon. "Yay".*(Var i Jönköping och körde standup i fredags. Hur det gick? Well det var på O'learys, efter en hockeymatch, en lönefredag. 200 fulla pers som inte hade minsta lilla lust att lyssna på standup. Såatteh...you do the math.)

3 kommentarer:

Lisa sa...

Och '​tis the season för rants om sånt här: http://blogg.mama.nu/nisseochmanne/2015/12/02/julen-ska-handla-om-tindrande-barnogon-inte-fyllesimmiga-vuxenogon/
Gör din grej, du gör det så bra!

Ellen sa...

Oh it's coming. It's coming big!

Lisa sa...

Ljuvligt! Ser fram emot det.