torsdag 28 januari 2016

Åh, vår och sommar.

Förra året mådde jag så dåligt att jag inte kunde se fram emot våren och sommaren. Det kan jag i år. Jag är fruktansvärt tacksam över det, tro mig. En stor del av denna pepp går åt att planera trädäck och planteringar i sommarstugan. Alltså jag tror inte riktigt ni förstår hur lycklig jag är över denna lilla oas? Själva stugan är ju verkligen ingenting, men läget - åh läget. En badsjö precis runt knuten, det är en sån enorm lyx när man bor i Örebro där alla badplatser är flera mil utanför stan.

Jag ser så mycket fram emot att fixa och stöka där i sommar. Om det blir någon sommar då. I år ska jag spraymåla mindre och odla mer tänker jag. Framför allt pioner, vi har inga pioner där ute? Vi har rosor och rhododendron, men inga pioner. Detta måste åtgärdas!

Nu ska jag gå till Pinterest och titta på löjligt vackra trädgårdar och härliga lösningar. En linbana i skogen? Why not! En trädkoja? Bring it on.

I själva verket kommer vi inte förverkliga ca något av det, men det är väldigt skönt att orka drömma och längta igen.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Härligt att höra att du mår bättre :-) Vill också ha egen sommarstuga. Vi har tillgång till föräldrars och svärföräldrars men inte samma sak när man vill kunna bestämma själv.

KatarinaZA sa...

Så gott att läsa!

Amanda sa...

JAAA pioner för fan. Planterade mina för 3 år sen, i somras kom första blomman.
MVH
tant amanda