tisdag 8 juni 2010

IKEA-katalogen kanske inte är HBT-vänlig?

Ni vet Göran Hägglund som slåss mot väderkvarnar och genushäxor? Ni vet Göran Hägglund, som leder Sveriges svar på talibanerna, om än omstöpt i svennekristen mysform? Ni vet han?

Ja men nu har han ju dels svarat på en debattartikel och dels blivit intervjuad i DN. Göran Hägglund är på latte-tapeten (för någon stormönstrad lär ju vara lite för kontroversiellt för honom).

Jag har bara en liten fråga. Om man först säger såhär:

"Men vi tycker också att politiken har gränser, och att en sådan gräns handlar om vad vuxna människor beslutar om sinsemellan inom hemmets väggar. Vi vill inte ha politisk styrning över sådant som folk själva kan komma överens om vid köksborden."

Och sen säger såhär angående sin motvilja till att homosexuella ska få adoptera och om att barn har det bäst i (helst kristna va?) kärnfamiljer:


"Man tror ju utifrån psykologisk forskning att det är väldigt bra. Vi eftersträvar att man ska få gemensam vårdnad, vi eftersträvar att det i barns uppväxtmiljöer ska finnas både man och kvinna. Det är klart att det bottnar i att vi tror att det är bra utvecklingspsykologiskt att det sker på det sättet."

Min fråga är bara då: har inte hbt-människor köksbord?
Fascinerande.

4 kommentarer:

Anonym sa...

han har min röst. lycka till fi!

presens sa...

Nej, vi har inga köksbord. Det har man inte när man inte tillhör verklighetens folk.

Crille sa...

Missa inte journalisten Julia Caesars vassa krönikor. Länkar till samtliga finns här:

http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/

Ellen sa...

Cavatus - Vassa? Rasistisk skit snarare. Nej tack, vill jag läsa muslimhatisk propaganda vänder jag mig till sverigedemokraterna. Lika stora idioter.