lördag 5 juni 2010

Spännande sällskap sökes snarast!

Håret är nytvättat och nyfönat och jag kan inte bestämma mig för om den korta luggen gör att jag ser ut som en häst, en ryska, en prostituerad eller någon med peruk. Antagligen ser jag ut som en rysk prostituerad i peruk och jag vet inte om det är bättre än att se ut som en häst? Hästar är ju söta. Å andra sidan lär jag ju tjäna mer kosing som hora.

Nu var det ju i och för sig inte det jag tänkte skriva, utan jag tänkte passa på att beklaga mig lite. Min man gillar inte sport. I 99% av tiden är jag mycket nöjd med detta, men när det kommer till fotbollsvm så blir jag missnöjd. Hallå liksom! Landskamper, glåpord, ilska, öl, storbildstv - hur kan man inte vara intresserad av det?

Därför söker jag nu sällskap* vid följande tillfällen:


11 juni kl 20.30
17 juni 20.30
22 juni 16.00

Därefter blir det lite olika tider beroende på hur det går för Frankrike, men självklart kommer de till final så alla delfinaler och semifinaler och gruppspel och kvartsspel och sånt (full koll här!) som Frankrike spelar i behöver jag också sällskap till.

Och så själva finalen.
Om inte någon av Italien (slemmiga fulspelare), Tyskland (tyskar) eller Brasilien (borde satsa på filmen istället för fotbollen) är i final så klart. Då tänker jag gräva ner mig och joina min man i tesen "all sport är fullkomligt ointressant".

*(Man måste heja på Frankrike. But of course, vem gör inte det liksom?)

3 kommentarer:

Jenny sa...

Heja England!

presens sa...

Jag kan inget om fotboll eller sport i allmänhet, men nog hejar jag på Frankrike. Mitt största (okej, enda) sportminne är finalen i fotbolls-VM 1998. Jag såg matchen på storbilds-tv vid Eiffeltornet, och så festade vi på Champs-Elysées hela natten. Det var precis innan nationaldagen, så det var fest i dagarna tre, med brandstationsbaler och rödvin och roliga kompisar.

Anonym sa...

Vive La France och Zenedine Zidane for president:-) Hejar på dom samt Danmark och sen ska jag hitta mig ett Afrikanskt, härligt dansande, lag att hålla på.. Blir en härlig fest fest för oss sportnördar det här!/AP