måndag 10 december 2012

Fan!

Jag kan inte blogga för jag har inget "n" utan jag får klippa och klistra in det och då blir hela inlägget uppfuckat och jobbigt och jag blir så jävla trött på den här datorn jag har. 

Ser på Love Actually och stör mig som fan på den fula tjejen med den stora munnen som försöker förföra Snape. Men ja, jag vet, jag borde störa mig mer på honom, det är ju han som faller för det. Fast å andra sidan stör jag mig på henne mer för att hon har en ful frisyr änågot annat, så all is good ändå.

Lever just nu den totala juldrömmen. Ser på bästa julfilmen, en sprakande brasa, snö utanför, jag åt nyss en lussebulle och en chokladkola men jag har ju inget JÄVLA n så det är skitsvårt att blogga så jag är inte helt nöjd ändå. I och för sig ingår ju inte bloggande i juldrömmen, så jag antar att det är perfekt ändå.

nu ska jag surfa efter eny dator. Det får företaget betala, jag behöver ju något som fungerar att skriva på. Lite svårt att vara skribent annars. 

4 kommentarer:

caya sa...

Här får du några n i varierande storlek nNnnNnNNNNnn.

blogga med telefon?

Ellen sa...

Jag tycker det är så jäkla krångligt att blogga via paddan eller telefonen. Har ju mest test och få bilder.

Anna sa...

Hon med ful frisyr är en av de störigaste karaktärerna på film någonsin. Jesus vad jag irriterar mig på henne. Är det Mia hon heter kanske?

Anonym sa...

Inget n? I feel you. Värst här hitills är när en av familjens kreativa yngre förmågor lyckades totalsabba enter knappen. Låter urmysigt frånsett n-bristen :)