söndag 23 juni 2013

Helvete!

Klockan är nio och jag kom precis på att jag måste tvätta håret idag. För gå upp tidigare imorgon, det finns inte på kartan. 

Alltså, jag hatar verkligen att duscha. Man ska älska det och njuuuuta av det. Men nä. Det kanske är helt okej när man är i duschen, men sen är det kallt och blött och håret måste borstas och torkas. 

Peruk kanske vore något? 

4 kommentarer:

HannaA sa...

Näe. Jag har jobbat med att tvätta, kamma och frisera peruker. Visserligen i sjuttonhundratalspapiljotter, men ändå. Det är ett smärre helvete helt enkelt. Inte så blött å kallt precis, men urtråkigt, och torka och borsta måste man tusenfalt. Att ta på den så den sitter är inte lätt det heller ...

Tahira Faye sa...

Men om du tycker det är kallt så kanske du duschar för kallt? Är duschvattnet tillräckligt varmt så blir man ju alldeles uppvärmd efteråt. MEN låt det inte komma in någon kall luft i rummet när du duschar. Här är det i det närmaste dödsstraff att öppna dörren när jag är i duschen.

LisaM sa...

Borsta håret i varma duschen med balsam i så slipper du göra det i kylan efteråt...

presens sa...

Äsch, vadå borsta håret? Det gör aldrig jag. Jag kramar ur det lite lätt med en handduk (obs! ej frotté) och låter det hänga där det hänger.