torsdag 6 juni 2013

Tuff brud i mjuk förpackning.

Vad har ni gjort de senaste dagarna då? Själv har jag bland annat hoppat terrängbana i går kväll. Utan säkerhetsväst och allt (säg någon som klarar av att rida med säkerhetsväst utan att kvävas av syrebrist?) och vi hoppade stockar och vattenhinder och jag vet inte allt. Skitkul!

Men ännu roligare var detta:


Nej, jag försöker inte ta mig in på en gympalektion förklädd till Mary Poppins, jag är på Roller Derby-träning. Och jag visste inte att de skulle vara så snälla att låna ut ett par skridskor till mig, så jag dök upp i klänning som ni ser. Men det gick ju bra ändå.

Och med "bra" menar jag att jag bara ramlade två gånger varav en var när jag hoppade. Och med "hoppade" menar jag "lättade kanske två cm från marken". Men nu har jag köpt egna rullskridskor (för jag hade två tusen kronor att slänga bort bara sådär) och så fort de kommer ska jag bli awesome. Eller i alla fall kanske klara minimumkraven någon gång de närmsta åren.

Ifall ni inte är en trettionågot feminist med hennafärgat hår och en förkärlek för femtiotalksklänningar så kanske ni inte känner till Roller Derby? Alla ni som uppfyllde beskrivningen vet så klart vad det är säger min fördomsprofil. Här kommer i alla fall en liten lättöverskådlig snabb beskrivning av sporten.

*ser mycket fram emot att börja träna*
*ser inte riktigt fram emot att ha typ korta shorts?*

(Förutom detta har jag också suttit på en stekhet fotbollsplan och sett på när min son gjort succé som målvakt och fått ohöljd beundran från de andra lagen, men nu var det ju MIG SJÄLV jag skulle skryta om!)3 kommentarer:

Horror Holmqvist sa...

Ooh, vilket blir ditt Roller Derby-namn? Långsamma stunder funderar jag över vilket mitt skulle vara.

S.W sa...

Har fött lite barn i dagarna - helt utan snygg klänning, vilket jag kan ångra lite nu.

Ellen sa...

Åh GRATTIS SW! Vad himla fint!

Ha ha, Horror Holmqvist, det vore något det. Jag vill ju gärna ha en ordvits eller någon liten smart twist av något slag, så jag får fundera ett tag.