lördag 1 februari 2014

Tre anledningar till att vara glad just idag.

NEJ herregud jag har inte kidnappats av Mia Thörnblom (särskilt inte eftersom jag började inlägget med "Fem anledningar att..." men bara kom på tre). Orkar inte ens googla för att se hur hon stavar sitt namn, det är för mycket energi att lägga på henne. Men ändå, jag är glad idag. Och då har jag ändå varit på köpcentrum med två barn, varav en var trotsmonstret Majken som ägnade sig åt att sjunga "bajsbajs bajs bajs bajs bajs BAJS" det högsta hon kunde samt att lipa åt alla som tittade leende på den söta ungen i vagnen. Mammas gener det där, socialt inkompetent and proud.

Här kommer i alla fall fem anledningar till att man kan vara glad idag.

1) Det är februari. Vilket innebär att nästa månad är mars. Vilket innebär att NÄSTA månad är april och då slipper vi vinterhelvetet!

2) Det var plusgrader idag. Plus!!

3) Melodifestivalen börjar idag. Nu vet ju jag att detta jippo inte är odelat älskat, men tro mig: det är mycket roligare att vara med på tåget än att inte vara det. Vi på mellosidan har chips, tänk på det.


2 kommentarer:

Tahira Faye sa...

Vad menar du med lipa? Minns att det betyder något annat uppåtlandet, men kan inte komma på vad. (Orkar inte heller googla pga kass uppkoppling)

Ellen sa...

Sticka ut tungan. Alltså inte gråta.