måndag 8 februari 2016

Nästa helg... då!

Ca alla bloggar jag läser hanterar sitt liv såhär: "åh, nu är det lite jobbigt så nu tänker jag sticka en kofta och dricka en öl och så kommer det kännas bättre". Och det är ju bra att det funkar för dem, men...

Jag tycker att 2016 har ju knappast börjat bra. Tvärtom. Det är ganska ca lika illa som 2015, om inte sämre. Såatteh, nästa helg ska jag till min kompis i Gbg och gå på fest och se på wrestling och jag tänker bli så in i helvete full och vara så galet sminkad och dansa sönder fötterna och dricka tequila och förhoppningsvis inte komma hem förrän det blivit morgon.

Har nu två problem:

1) Vet ej hur jag ska ha håret.
2) Har ingen bra kjol till min nya magtröja i grön sammet.

Jag gillar mitt hår när det är utsläppt (bara det är ju en galen grej att jag kan skriva, såå många år som jag hatade mitt hår. Tack hennan för detta), men blir så varm och svettig av hår i nacken, så jag måste göra nåt annat. Och jag är så dålig på frisyrer.

Det får bli pinterest på detta, det känner jag ju. Kjolen jag letar efter är nån slags circle/skater-skirt som ska vara hög i midjan och ändå inte svinkort. Jag kanske har magtröjor trots tjock och snart 32 år, men jag har det inte direkt till låga jeans. Obs! Andra får ha vad de vill, jag tänker inte regna på er parad, good for you. Jag säger bara att det inte är min grej.

Bara några dagar kvar nu till alkohol och dans dans dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans.

4 kommentarer:

Anonym sa...

ibland är fylla och dansa bort skiten det bästa en kan göra. hoppas du hittar en fab kjol!

presens sa...

2016 började för jävla dåligt och hittills har det typ bara blivit sämre. Någon gång måste det ju för helvete vända. (Men varför sticka tröjor när man kan ligga bort ångesten?)

1. Be din kompis fixa. Gillar du inte det, drick lite till.
2. Shoppa. Gillar du inte resultatet, se punkt 1.

Nina sa...

Vet inte vad jag ska ha på mig, har för lång tid att tänka ut nåt! Köpte en tröja men är inte riktigt nöjd. Ska jag ha kjol? Klänning? Svarta jeans? Hatt? Hatar att ha för mycket tid till att tänka ut utstyrseln. Och sminket sen då? Kommer ju direkt från ett scrimmage, hur fan ska jag hinna allt? Vill ju kanske hinna hem till Hanna också och inte bara dra direkt till wrestling från lägenheten.

Nina sa...

Dessutom är jag nybliven singel och ska leva jävla rövare och efter nästan 6 år har jag glömt hur man gör? Särskilt om jag ska försöka flörta med tjejer. Vill vara snygg, full och flörtig men kan inte? Finns det en kurs eller nåt jag hinner gå tills helgen? Jag menar GBG! Kan inte sumpa denna chans att få hångla med någon!