söndag 10 april 2016

You win some, you lose some.

Jag har firat min födelsedag med fina presenter, tårta, god mat och restaurangbesök med goda drinkar och tapas och fina vänner. Det var väldigt trevligt. Nu känns det dock rätt tomt, jag har inget kul att se fram emot på... tja, nästa grej är Håkankonserten i juni. Tjoho liksom...

Och med kaoset som mitt liv är nu har jag knappt hunnit skriva något på sistone. Alls. Så det där med att hinna skriva klar grovmanuset till nästa helg... ha ha ha ha ha. Nä.
Å andra sidan lär jag inte ens komma iväg, eftersom jag har bokat hotell men inte betalt och den där femhundringen till rummet helt enkelt inte finns i vår ekonomi just nu. Tydligen måste man prioritera mat till barnen över skrivarro till modern. Fy bubblan. (Känner mig som Linda Skugge nu)

Jaja. Jag slipper ju ha ångest över att jag har skrivit för lite i alla fall. Och så kan jag läsa Färjan som jag fick i födelsedagspresent. Den hade jag tänkt vänta med till EFTER jag bor ensam i ett litet rum på ett pensionat på landet, men om jag nu inte kommer iväg kan jag lika gärna börja läsa den. Försöker tänka positivt här guys, visst är jag duktig?

Det var väl den helgen det.

Inga kommentarer: