söndag 25 juni 2017

Sommartider, hej hej

Nu har alla barnen sommarlov. Majkens sista dag på förskolan nånsin fick mig att gråta både på vägen dit, under tiden jag skrev tack-kort till pedagogerna och när jag hämtade för sista gången. Det är något oerhört sorgligt med sista gången (gud wow, vilken extremt unik spaning, jag ska berätta det för nån countrysångare nån gång) och jag har svårt att fatta att min MINSTA nu ska börja skolan.

Det blir inte mycket bloggande, det blir det inte. Jag vet inte ens vad jag ska skriva om för jag känner mig så tråkig och meningslös nuförtiden. Sommarjobbsinläggen då? Jodå, de kommer. Men jag vill att de ska bli bra och då måste jag ha tid och energi till det. Jaja.

Juni är snart slut och jag fattar som vanligt inte hur det gick till? Vi säger fortfarande "sen, i sommar..." när vi pratar om något. Som att det inte är sommar nu? Visserligen märks det inte alltid på vädret men vi har ju badat en hel del om man säger så. Och lik förbannat tänker jag att "i sommar så ska jag.." som att jag kommer ha MASSOR av tid/ork/lust/vänner och allt det som hör till det jag tänker.

Om lite drygt en månad åker vi till Grekland, jag och maken. Utan barn. Jag kan fan knappt vänta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj!

Jag och min familj tänkte ta en tur till Örebro i sommar, vad får man inte missa?

/S

Anonym sa...

Stor igenkänning på det där. I år kommer vi dessutom pga renoveringar behöva bo hos min inte speciellt barnkära mamma. Det känns sådär planerat. Mina slåss betydligt mindre om dagen börjas med nån typ av utflykt med medhavd matsäck. Strand, skog ellet hos nån granne med barn i lekålder. Det och färdiga infrysta matlådor till lunch har varit ett måste. Vi har dock bara två. Hur man jonglerar hund med barn dessutom förstår jag inte. Tips?Mvh familj med hundtjatande barn

Ellen sa...

Anonym 1 - det är open art i Örebro idag, det brukar vara kul för barn att kolla på alla konstverk och länsmuseet har skaparverkstad varje dag. Stadsparken är väldigt fin och har plaskdamm. Stora holmen har djur att klappa, trampbilar, liten karusell (för småbarn) och lekpark. Gustavsviks utebad kostar 50 kr för alla över 12, gratis för de under. En stor rutschkana, många små för mindre barn och så två övriga pooler att bada i.

Anonym 2 - alltså det är flera som säger att det verkar vara jobbigt att ha tre barn och hund, men eftersom mina är så stora så hjälper de ju till med hunden. Jag tycker det är mkt enklare att ha hund nu när vi har barn än det hade varit tidigare, vi är ju fyra stycken som turas om att rasta henne. Det kommer man långt på. :)