torsdag 26 september 2019

Den rafflande uppdateringen

Jag förstår att folk sitter som på nålar nu. Hur VAR  loppisen? Och hur gick det att byta rum?!

Jodå, loppisen var precis som jag trodde. Nämligen: det såldes så jäääävla mycket skit. Sunkiga grejer, urtvättade kläder, smutsiga utekläder, skräp och fult och...överpriser. Såklart! Tror man att man bor i Örebros finaste område utan att ha den smak/klass som riktig övre medelklass har så blir det ju sådär.  Majken fick en "skinnjacka" från HM som hon älskar och sen blev det inget mer  köpt. Alltså, folk sålde gamla öppnade nagellack för 10 kr styck? Sunkiga fula utvättade  tröjor för 30 kr styck? Det var till 90% barnkläder och barngrejer som såldes. Jaja.

Sen bytte vi rum. Det var  oerhört jobbigt och jag hade jätteont i huvudet och var på dåligt humör, så alla vi tre grät vid olika tillfällen. Men sen när det var klart så var det så himla skönt. Och så mycket bättre. Nu har Majken kläder i sitt rum, istället för inne i vårt. Emmy får ett mysigt rum anpassat för hennes ålder, och Majken kan leka loss med romerska ringar och klättervägg och njuta av mer plats.

Vi behöver fortfarande köpa lite gardiner och nån sänglampa och sänggavel och lite sånt, men det stora jobbet är gjort. Så skönt!1 kommentar:

Unknown sa...

Hej!
Råkade hitta ett flera år gammalt inlägg om idioter till föräldrar (andra föräldrar) och tips om hur man överlever dem. Så otroligt bra skrivet! Jag har nog aldrig läst något liknande förut, fick känslan av att någon satt pränt på mina egna tankar ��.
Det kändes skönt på något sätt att inte bara bästa polaren delar ens tankar kring detta utan att det faktiskt finns någon mer därute som förmår använda hjärnan till mer än att andas och tugga tuggummi.
Tack för bra läsning, hoppas att du inte slutar blogga!