torsdag 26 augusti 2010

Teknikidiot.

Jag vet inte hur jag modererar kommentarer på den här bloggen. Med andra ord kan folk skriva precis vilka elakheter som helst, och jag kan inte göra något åt det. Å andra sidan skrivs det sällan elakheter här ( i alla fall inte sen Carl slutat läsa), det skedde mest på förra bloggen. Av någon anledning?

Någon som vet hur man gör? Ni har ju redan räddat mig gällande för breda youtube-videos.

Sen skulle jag vilja designa om den också, och det vet jag faktiskt hur man gör. Där är kruxet bara att min känsla för färg och form är ungefär lika stor som Pär Ströms intelligens.

3 kommentarer:

Malinka sa...

Gå in på instrumentpanelen och välj "inställningar" under "hantera bloggar" (något steg höger om "nytt inlägg"-knappen). Där finns fliken "kommentarer", klicka på den och rulla ner till "Kommentarsgranskning". Ställ in enligt önskemål.

Ellen sa...

Men Malin - då måste jag ju granska dem innan de publiceras och det vill jag inte behöva göra. Jag vill bara kunna - i efterskott - gå in och radera?

jänet sa...

jag har ju inte samma plattform som du, men det kanske finns nåt som heter säkerhet/spam/känslighet? nåt i den stilen, som känner av fult språk and such? puss.