torsdag 9 september 2010

Blandade reaktioner.

Men vad skönt det är att ha kommit ut. Nu kan jag ju vara mig själv till fullo. Jag kan lägga upp såna där jättesöta bebisnedräkningar, jag kan göra om designen så att den visar nappflaskor och barnvagnar och så ska jag självklart börja skriva en graviditetsdagbok. Idag är det vecka 14, då är barnet typ 7 cm. Gulleplutten! Förresten vill ni väl se bilder på vår nya minivan också, när vi väl har köpt den? Kommer matcha nya barnvagnen perfekt.

Eller näe. Kanske inte va? (Förutom det där med minivanen, vad fan - ska jag vara 27 år och trebarnsmorsa ska jag minsann ha en soccermom-bil också. Inga halvmesyrer här inte!) Så himla generöst av mig att undvika att avslöja något förrän nu när den värsta tiden är över. Ni har sluppit klag på illamående och matlust som inte finns. Däremot får ni gärna ställa upp och vara bollplank och ventilationshål när jag återigen får panik och behöver skriva av mig. Herregud, tre barn. Hur jävla efterblivna är vi egentligen? Just när livet börjat få rutin, ordning, blivit blöjfritt.

Vi har förresten fått blandade reaktioner den här gången. Det varierar mellan "åh, vad kul! Grattis!" och "Va? Är ni galna?!". Tack för att ni valde det förstnämnda. Jag är nämligen mer inne på den andra...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Klart man säger grattis! Barn är kärlek. Jobbigt? javisst och helt galet med 3.. men ändå.. 3xkärlek i slutändan, så är det bara! :-)

Maiden sa...

Wow!!!!!!!!!
Superduper grattis!! Jag födde en dotter igår! :-)
Kram

Ellen sa...

Men gud Maiden! Nu blir jag helt rörd över att någon kan tänka sig att läsa min lilla blogg när man precis har fått barn. Jättegrattis till dig om inte annat!

Christina sa...

Stort grattis! Jag har också 3, och det är toppen!!! Det är liksom 300 % kärlek!

Johanna sa...

Stort Grattis!:)

Anonym sa...

Va? Är ni galna?!