måndag 14 maj 2012

Tant, tantigare, Ellen!

Okej, det är officiellt. Jag är tant! Jag sitter här och är helt exalterad över att ha hittat ett trädgårdsprogram i tv-tablån, jag smörjer mig med solkräm och vill inte bli brun och jag lyckas inte ens behålla en cool röd hårfärg utan är efter fyra tvättar tillbaka till musbrunt. Okej, det senare är väl kanske inte mitt fel och inte ett val jag gjort, men ändå. Tant!

Det här med trädgårdsbesattheten är så fascinerande. Jag HATADE trädgårdar förut. Jag funderade på hur jag skulle klara av att bo i hus eftersom trädgårdar är så tråkiga. Och nu sitter jag och dregglar över kaukasisk förgätmigej som Carola dregglar över en rosa trekantsbikini till sin nyadopterade treåring.

Det är nästan frestande att ansöka om vårdnadsbidrag för att få 3000 kr extra i månaden att lägga på växter och sånt. Men någonstans går gränsen och så mycket tänker jag inte svika mina principer. Så länge vi har mat på bordet blir det inte tal om något vårdnadsbidrag i den här familjen, hellre säljer jag en njure. På fullt allvar.

/Principfast tant.

4 kommentarer:

Katta Kvack sa...

Röd färg behöver röd inpackning: Revlons färgbomber är grymma, om du inte redan testat dem.

Ellen sa...

Får titta på en sån! Fast nu finns nästan ingen röd färg kvar. :-(

LisaM sa...

Hellre tant är tönt ;-)

Anonym sa...

Vad är det för fel med vårdnadsbidraget tycker du?
Något speciellt du tänker på?