tisdag 19 mars 2013

Det finns inte svordomar nog.

Undrar ifall Google för någon slags statistik på hur många svenskar som googlar "flytta utomlands" varje vårvinter? I såna fall antar jag att idag blir någon slags topp.

Jag är så jävla förbannat pisstrött på att bo i det här helvetesskitlandet. Jag kan inte få ur mig all ilska över att jag blev född i ett land med så vidrigt väder. Jag hatar hatar hatar hatar all snö och kyla och vill bara ha vår och värme nu.

Precis som alla andra tänker jag. Och så säger vissa att "men gud, sluta klaga, ni kan ju inte göra något åt vädret ändå". Nej, det är klart vi inte kan. Men jag vill på allvar bara lägga mig ner och gråta när det är så här kallt och snöigt efter en lång och mörk vinter. Jag vill inte ha mer snö. Jag orkar inte. Det är för jobbigt att bo i det här landet. Så jag klagar och gråter (jo!) och vill slå ihjäl någon ansvarig. Men det finns ingen ansvarig.

Så vi får väl flytta utomlands då.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Instämmer till fullo! Och blir ännu bittrare på folk som säger att det här vädret är bättre än slask och tö. HUR 17 ska det kunna bli vår om det inte får slaska och töa??? Ge mig slask NU!!!

Hanna-panna sa...

Ja, att flytta utomlands är bra! Har bott 7 år utomlands med barn och man, och nu när vi är tillbaka i Sverige har vi fått lite perspektiv och lägger inte särskilt mycket tid att gnälla om något så trivialt som snö. Så flytta utomlands ett par år, det skulle göra er gott!

Lo sa...

Ja, vår nu! Är så trött på att klä på mig mängder av kläder för varje hundpromenad...
Men, att emigrera är ett fullt rimligt alternativ, så även om jag inte har lust inser jag att det inte är så konstruktivt att klaga. Vill man, då är det ju bara att sjösätta skutan!

Anonym sa...

Jag håller med Hanna. Efter ett par år utomlands med vår i Februari och sköna bad i Atlanten fram till slutet av Oktober så känns det som att väder är vad är. Det känns inte lika viktigt på något sätt. Konstigt då jag trodde att det skulle vara tvärtom.

/Grillfest

Anonym sa...

Jag älskar snön och jublar varje gång det kommer mer! Det är så vackert!