fredag 8 mars 2013

Mardrömsmassagen

Jag har aldrig varit på så kallad "klassisk massage" förut. Jag har alltid gått på någon avslappnande massage med oljor och shit. Nu vet jag varför.

Om massören på avslappnande massage märker att man får ont så undviker de det stället sen. Om en massör på klassisk massage märker att man får ont så aktiverar hens inre sadist och de ba "oh the joy of pain!". Typ så. 

Hon som masserade mig idag var nog inspirationskällan för Voldemort när han bestämde sig för hur han ville hantera sina offer. Det värsta var att hon bara fortsatte och fortsatte och fortsatte och jag visste ju inte ens att jag hade muskler där hon masserade?

Visst, jag var beredd på att det skulle göra ont i rygg och nacke. Ha ha ha. Det var där det inte gjorde ont. Inte sådär att jag ville krypa ihop i en fosterställning och dö i alla fall. Men rumpan, den masserade hon. Jag hade tydligen fullt av muskelproblem där?  Who knew. Min rumpa har inte fått en sån omgång sedan NÅGONSIN, tack och lov. Och sedan fortsatte hon uppåt. Jag hade bokat en heltimmes helkroppsmassage. Det är ungefär, utan minsta lilla överdrift, det sämsta beslut jag någonsin tagit.

Ett tag när hon knådade på nacken så var det nästan skönt. Sådär att jag kunde räta ut tårna och börja andas igen och släppa bettet om underläppen. Så närmade hon sig örat och jag tyckte att det var rätt skönt och där har man ju ändå inga viktiga muskler och HOLY MOTHERFUCKER vad ont det gjorde helt plötsligt?? Jo, för där under örat, precis vid käken, där sitter det tydligen en muskel eller tryckpunkt eller något som fick mig att vilja slita håret av huvudet bara för att ha något skönt att tänka på. Och sedan slutade hon med det och jag fick tid till att tänka lite. Så jag tänkte på barnen, på hur de skulle klara sig om jag dog nu. Men så satte hon igång med min arm och då tänkte jag bara "gode gud låt mig dö nu, jag skiter i barnen, min man kan fan gifta om sig". 

Någonstans där i mitten var jag villig att erkänna Palmemordet bara hon slutade.

Sen tog hon brösten. Ja, brösten. Och DÅ tänkte jag att fan vad skönt (jag menar inte på det sättet), nu lär det väl inte göra ont? Ha ha ha. Ha ha ha ha ha ha. Det gjorde svinont. Där har man tydligen också muskler? Och hon skrattade och skrockade och sa att jag kommer få träningsvärk och att jag har dålig blodcirkulation och att jag är sned i ryggen. Jättekul, verkligen.

Magen kom sen. Ja, magen. Och jag förberedde mig på enorm smärta eftersom jag har så känslig magmuskulatur och om det gjorde så ont på resten av kroppen, vad skulle det då inte göra där? Det kändes inte alls. Jag vill inte prata om det mer.

Sen hade det gått en timme. Den längsta timmen i mitt liv. Ni vet hur man under vanlig massage brukar ligga och önska att det aldrig ska ta slut? Efter fem minuter låg jag och räknade sekunder tills det skulle ta slut. Herregud.

Tja, sen reste jag på mig och klädde på mig och höll på att ramla omkull eftersom min kropp var helt mörbultad.

Så, hon var så klart jättebra. Ifall någon vill ha kontaktuppgifter, hojta bara till. 

4 kommentarer:

Jenny sa...

Men alltså, det ska nog inte göra så där ont. Det är nog inte bra, bara för att det gör ont. Jag går ofta till en naprapat för min dåliga rygg. Han arbetar bara med idrottsmassage, dvs inte sådan som är direkt skön, men inte heller något som gör ont. Har jag en inflammation i eller runt en muskel, så att det gör ont (på riktigt ont) när han "går på den" så är han alltid jätteförsiktig. Det har till och med hänt att han har avstått från att behandla mig "på djupet" eftersom inflammationen har varit så akut. Så den här massören kanske inte var så bra? Låter ju som att du kommer ha blåmärken imorgon och så ska det inte vara...

Ellen sa...

Jag har redan blåmärken kan jag tala om.

Anonym sa...

Jag brukar få profylaxandas när jag går på massage :-/ Men nu har jag gått till en kiropraktor (i Örebro) och förhoppningsvis behöver inte mina muskler jobba lika mycket och bli så spända hädanefter, eftersom han tydligen ska ha knäckt rätt problemområdet. Kotknas alltså, snarare än muskelfel.

Anonym sa...

Jag tycker inte att man ska få blåmärken av massage. Jag har fått det en gång av en idrottsmassör och när jag kom tillbaka till honom veckan efter såg han själv vad han hade "ställt till med" och då bad han jättemycket om ursäkt och sa att så där ska det inte bli.