torsdag 21 mars 2013

Torsdagsnöje

Tre saker vi ägnat oss åt denna kväll:

1) Min man såg på något program med Erik och Mackan av någon outgrundlig anledning. Jag hotade med skilsmässa eftersom han gav dem tittarsiffror. Sen hamnade vi i ett resonemang kring hur tittarsiffror egentligen mäts. Hur vet de att melodifestivalen slagit tittarrekord till exempel?

2) Läst bloggar. Eller det var ju inte VI som gjorde, det var jag. Jag måste ge lite länkkärlek till Tuffast av alla-Josefine som har en sån där blogg som bara känns helrätt. Det finns alldeles för få såna bloggar tycker jag.

3) Opererat nageltrång. Det var inte lite var som kom ut ur den förbannade tån kan jag berätta för er. För sånt vill ni så klart gärna veta. Jag hatar nageltrång. Nu har vi dränkt tån i alsolsprit och hoppas att jag vaknar med lite mindre sprängande smärta imorgon.


3 kommentarer:

JL sa...

– Vi har en panel av 1 200 statistiskt utvalda hushåll som har en särskild mätutrustning installerad hemma. Den registrerar vad hushållet tittar på för program. Med en särskild fjärrkontroll loggar varje medlem i hushållet på och av när de ser på tv. På natten laddar systemet upp all data så på morgonen vet vi vad svenskarna såg på tv kvällen innan, säger Hans Mandorff, IT-chef, Mediemätning i Skandinavien.

Tahira Faye sa...

Jag ville så sjukt gärna vara en av de där familjerna som blev mätta när jag var yngre.

Sandra sa...

En sån familj är vi. Sjukt svårt att komma ihåg att logga in sig bara haha :)