lördag 12 april 2014

Hej internet, välkommen tillbaka!

Min man skulle "fixa så det blev bättre" med vårt internet för nån vecka sen. Och visst, det blev ju bättre på så sätt att sladdarna inte syntes längre. Det blev å andra sidan sämre på så sätt att det inte funkade längre. Jag får verkligen panik när jag inte har tillgång till internet - särskilt såhär veckan innan vi åker till NY och behöver boka bord på restauranger och så vidare. (Fortsätt gärna lämna New York-tips, man kan inte få för många!)

I alla fall är internet tillbaka nu och jag kan blogga, läsa bloggar, surfa på hemnet efter sommarstugor och what not. Egentligen skulle jag ju ha varit på bootcamp den här helgen, men jag stannade hemma och är sjukt nöjd med det beslutet. Det har varit en intensiv vår, vi har knappt haft en dag ledig sen vi flyttade. Nästa helg är det påsk och sen åker vi, och jag behövde ha en helg där vi inte gör någonting.

Såna här helger trodde jag att jag skulle sakna trädgården och huset, men det är tvärtom. Det är så sinnessjukt smidigt att bo centralt. Vi har varit uppe på stan en sväng och köpt presenter till två kalas Noa ska på, sen svängde jag och de mindre barnen förbi museet där vi pysslade och fiskade fiskdamm medan Noa gick på sitt kalas och nu är Emmy över hos en kompis och jag och Majken ska äta lite nyinköpt lördagsgodis och slappa. När vi bodde på landet var varje sån här liten grej ett stort bök och krångel. Ett kalas? Jaha, hur långt är det, vem ska skjutsa, när ska vi hämta, är det värt att åka hem emellan, men om vi ska hitta på något vem ska ha bilen då och så vidare i all evinnerlighet.

På schemat för resten av dagen står städning av musburen, färgning av min utväxt samt långkokt lasagne om man nu kan kalla den så. Sjukt lugn och skön lördag med andra ord. Jag gillar't!

Inga kommentarer: