tisdag 19 juni 2012

Dygnet i punktform.


  •  Jag somnade kl 20 igår eftersom jag lider av fucking IBS och höll på att dö av magsmärtor. Supertrevligt.
  •  Idag åkte jag upp på stan och köpte en klänning till Emmy som går emot precis alla mina principer: den var opraktisk och alldeles för vuxen och för modern, men jag kunde faktiskt inte låta bli för den var SÅ SNYGG! Kan vara så att jag helst vill ha en sån själv, men i brist på annat får jag klä henne i den. Nästa vecka ska vi ta hål i öronen på henne, ge hennes hår en brazilian blowout och färga ögonfransarna. Sådan mamma är jag uppenbarligen.
  • På stan såg jag människor som envisades gå i högklackat trots att de inte kan. VARFÖR GÖR DE SÅ?! Och hur svårt kan det vara? Varför vill man älga fram som ett rådjur på is? Varför inte a) lära sig gå i högklackat eller b) ha lägre klackar?
  • Just nu sitter jag med henna i håret. Jag tog det oåterkalleliga steget och bestämde mig för att vara rödhårig för all framtid eller tills döden (eller en sax) skiljer oss åt. Fast jag fegade ur lite och gjorde en slags hennagloss, med bara lite henna och resten balsam. Så antagligen får jag ingen färg alls, men då är det ju bara att göra om.
  • Ikväll är det Sverige-Frankrike och jag kommer låta Noa vara uppe och titta med mig för att han ska få ha sett åtminstone en match med Sveriges lag, men själv kommer jag heja på Frankrike. Så klart.
  • Jag är kanske inte direkt trött på regnet, vår semester har inte börjat än, men det är förfärligt sorgligt att det börjar bli slutet av juni och att jag ännu inte har badat utomhus. Bör åtgärdas snarast!
  • Hur avslutar man ett punktformsblogginlägg? Så här.

2 kommentarer:

Sofie med Sonja sa...

Jag vill se Emmys klänning, s'il vous plait!

Mvh,
Hon som ska klä (ut?) nästan-ettåringen i gulblommig fluffklänning med puffiga underbyxor till midsommar

(I vanliga fall har ongen typ jeans/velourbyxor/leggings och färgglad body. Lovar.)

Kerstin sa...

Ahh, det där med höga klackar. Jag såg hur många studentskor som helst som gick runt som kalvar i skyhöga klackar nu i början på juni. De vinglade fram liksom och det dessutom kl.7 på morgonen innan de ens hunnit till champagnefrukosten. Det ser helt bedrövligt ut. Jag har gett upp alltför höga klackar och då skulle jag ändå behöva det ibland eftersom jag bara är 159 cm lång.