tisdag 17 mars 2015

Antingen eller

Antingen så håller jag på att bli en enhörning, vilket vore väldigt coolt.

Eller så har jag bara fått en enorm finne i pannan. Det är både mer troligt och mindre coolt.
Jag som skulle få en superhy nu när jag köpt duschkräm. Har alltid tvättat kroppen med schampo när jag duschar och tänkt att de flesta gör så, medan de som vill göra sig till lite kör med speciell duschtvål. Nähä, tydligen är jag dum i huvudet visade en snabb gallup. Cirka alla tycker att schampo enbart hör hemma på huvudet.

Nu har jag så klart gett efter för grupptrycket och köpt en duschtvål och så händer detta. Enorm finne.

Det måste vara något slags tecken på något.

Möjligtvis att min kropp ba "WTF händer här, jag blir ren??".

Alternativt kan enhörningshornet/finnen också bero på att min kokosolja är slut och jag får sminka av mig med olivolja vilket märkligt nog inte alls funkar lika bra.

Nåt är det.

3 kommentarer:

Tjockalocka sa...

Det beror väl på vad för slags schampo man använder. Jag har ofta (dyra) specialschampon och då är det av ren snålhet jag inte vill slösa dom på kroppen. Eller, att schampot är mörklila (silverschampo) vilket inte heller känns ok att smeta in sig med. Därav duschkräm. Plus att det är enkel vardagslyx. Rituals har en fantastisk skumduschkräm som blir som ett orientaliskt doftade lätt skum i handen.

Anonym sa...

Jag har också alltid tänkt att det beror på priset: duschcreme är för de snåla, schampoo för de lata. Typ. Sen visade det sig att mamma brukar städa med duschcreme så nu vet jag inte längre?
Å

bani sa...

Vänta nu. Jag har precis upptäckt din blogg via länk på facebook samt därefter prompt lagt till den i min Feedly, så "du känner inte mig" som de brukar säga och detta är alltså på gränsen till överfamiljärt att påpeka men what the hell det är ju ändå internet: du ska inte tvätta ansiktet med duschtvålen ju! Mycket löddrande grejer i duschtvål, det torkar ut och sånt så huden går lätt lite bananas. Och med hänvisning till fotot av dig som nyförlöst - om du har tvättat ansiktet med typ schampo och duschtvål hela livet och har så fantastisk hy så måste jag säga att du ska ba own your privilege och vara tacksam att du bara får EN finne. :( ;)