måndag 6 april 2015

Glad påsk då.

Har inte bloggat på snart en vecka.
Vet inte om nån har märkt det

Har däremot firat påsk. Så jäkla mycket godis. Jag är så vanvettigt illamående just nu.

En av mina vidrighetsgrejer är när nån tuggar nära mig. Särskilt om det låter som att det är mycket i munnen, eller segt godis, eller liksom ansträngt tuggande. Jag får såna panikkänslor i hela kroppen och vill bara slita av mig öronen eller slå till den som tuggar nära mitt öra.

Detta är inte en bra kombo ihop med barn och enorma mängder godis. Antalet tillfällen då jag i panik vrålat "GÅ HÄRIFRÅN, TUGGA INTE NÄRA MIG"? under helgen? Sjukt många. Har skrämt barnen, fått andra sura och gett mig själv stressutslag. Men det är ju så vansinnigt vidrigt. Sluta smaska och tugga så att det låter!

Det är väl kontentan av den här påsken antar jag.

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag har märkt!

Och håller med ang tuggandet.

Kerstin sa...

Jag har också tittat in ett par gånger! OCH blir galen på tuggande. Fast nästan mer irriterande när nån äter äpple eller smaskar när de äter banan. Fast äpple är mer irriterande, speciellt när de suger in äppelsaft samtidigt som de tar tuggan. GAAAHH!

Helena sa...

Usch och fy för smaskande och högljutt tuggande! På mitt förra jobb hade jag en kollega som brukade äta morot vid skrivbordet och ljudet av morot som bits av med öppen mun (hallå eko!) och sedan tuggas höll på att driva mig till vansinne. Eller svågern som äter segsmaskiga godisar med öppen mun och dessutom gör ett fnysande ansträngt ljud vid varje tugga... ryser bara jag tänker på det.

Anonym sa...

Jag har märkt!