måndag 15 februari 2016

3 korta.

1) I lördags (när jag var i Gbg) fick jag känna mig som en rockstar eftersom en tjej i kön till garderoben hoppade fram och ba "Ellen, heeej" och jag kände inte igen henne och så visade det sig vara en bloggläsare (Tror jag? Hej i så fall!). Detta var mycket roligt. Jag kände mig som en superstjärna som har fans. ÄLSKADE DET, ska inte ens låtsas något annat. Snälla snälla kan inte detta bli en trend? Det behövs med tanke på att jag känner mig som ett ruttet lingon ca dygnet runt.

2) Jag har skrivit ett svar på en urbota dum debattartikel. Jag började skriva inlägget hit, sen så insåg jag att jag precis lika gärna kunde skicka in den till DN Åsikt som replik. Så det gjorde jag. Går att läsa om du klickar här.

3) Jag har börjat se om The OC. Jag trodde att jag hade sett allt men ca allt jag minns har redan hänt under första halvan av första säsongen så jag kanske inte såg det så flitigt som jag trodde? Gillar egentligen de vuxna mer än de unga, vilket är ett sorgligt tecken på HUR JÄVLA GAMMAL jag blivit.

Det var väl det.

11 kommentarer:

S. sa...

Haha, längtar nästan efter influensa så jag också kan ge mig på OC! *peppar peppar*. Grejen med de vuxna i OC, och kanske i ännu högre grad i Gossip Girl är ju att ungdomarna har riktiga problem som de måste deala med (ansvar för familjemedlemmar, svåra relationer) medan de vuxna larvar runt och beter sig som tonåringar (åh nej, jag köpte fel alla hjärtans dag-present, min tjej har legat med fler än jag!). Ger lite perspektiv ändå.

Amanda sa...

"Jaja, förvisso konstaterar han även att fördelarna med skärmtiden överväger nackdelarna, men nu ska vi inte låta sådana petitesser stå i vägen för ett saftigt skräckscenario."

HAHAHAHAHAHAHA

Anonym sa...

En kompis delade din artikel på Facebook igår :) då förstod jag inte att det var du som skrivit den.

Mari sa...

Superbra svar! Så skönt att någon klär mina tankar i ord.

Anonym sa...

Heja Ellen!

Tack för att du orkar försvara oss som gör så gott vi kan.

Emma sa...

Såg dig på Vågen en gång och bara "shit ellen" ville säga nåt men vågade inte hehe

Emma sa...

Såg dig på Vågen en gång och bara "shit ellen" ville säga nåt men vågade inte hehe

Johanna sa...

Patrik Wincent "uppfann" begreppet internetberoende och sen började han sälja behandlingar för att bota det..

Kerstin sa...

Fantastiskt Ellen!! Som vanligt :-)

Cissi sa...

Heja, vad bra skrivet! Synd att det inte gick att trycka på "jag håller med" för ditt svar, nu fick jag nöja mig med att trycka på "Jag håller inte med" på Wincents artikel.. ;-)

Ellen sa...

Tack hörrni! :)