söndag 6 mars 2016

Söndagsrapport

Fräste just "kolla på vad fan ni vill då, jag bryr mig inte" till ungarna. Fint där. Är så fruktansvärt trött efter att ha varit ensam med barnen sen i fredags. Igår var fint dock. Vi var på vernissage och sen åt vi hämtpizza och såg på mello och hade det trevligt. Idag är det snögrått ute och inte alls trevligt. Jag har ont i huvudet och orkar inte gå och köpa en cola. Istället är jag konstant sömnig och vill bara att barnen ska leka fint själva precis som ungar på tv gör. Men nähä.

Dock detta: igår skrev jag även lite bok och har nu skrivit hälften av det mål jag har satt upp! Hälften! Man kan säkert hävda att andra hälften är den svåraste, men nu kan jag ju räkna ner. Det är ju helt galet, jag kan räkna ner till målet? Är så pass stolt över mig själv. Visst, jag har halva kvar men med tanke på att jag inte direkt har haft gynnsamma förutsättningar för att skriva bok under första halvan så tänker jag ändå klappa mig själv på axeln.

I OC så har Marissa äntligen dött. Hon var en djupt otrevlig karaktär, jag antar att serien blir bättre efter henne? Skoja bara, alla vet ju att High school-serier bara förlorar på att fortsätta efter examen. Man tappar liksom det mesta. Se bara Veronica Mars säsong tre, jämfört med de första två säsongerna. Fortfarande en fruktansvärt bra serie, såklart, men ändå.

Alltså jag har inget vettigt att säga. Jag har ont i huvudet och är trött och ska försöka ta en tupplur nu. Söndagstristess i sitt esse.


2 kommentarer:

Unknown sa...

i hear u.

Unknown sa...

unknown likamed mary...