söndag 3 april 2016

Hur trött är jag? Såhär trött är jag.

Som om varje morgon så bryter någon mina ben och ber mig sedan att ta mig igenom hinderbanan i Ninja Warrior och jag bara blinkar och förstår inte hur det ska gå, men det måste gå för det finns ingen annan som kan göra det, och allt är så jobbigt, att ens tänka på att jag måste göra något är jobbigt, och det är jobbigt att jag glömmer så många ord när jag pratar att barnen bara stirrar på mig och undrar vad jag försöker säga och jag orkar inte komma på rätt ord för jag orkar knappt prata och ibland så frågar barnen varför, eller att jag ska förklara mer och det känns som en kraftansträngning att ens formulera mig så jag fräser bara "därför" för att jag inte orkar leta ord igen för alla ord rymmer bort och det krävs en sån kraftansträngning för att få tag på dem och jag kan inte somna utan ligger och snurrar i sängen med restless legs och jag kan inte vakna för jag är så trött och behöver sova mer och det är inte ens som jag har mycket att göra på kvällarna för jag har redan skurit ner på precis allt så det enda jag gör är att läsa/bada/se på tv och allt annat än det känns övermäktigt och det är jobbigt bara att gå ur badkaret, eller att bara borsta håret efter duschen och idag var vi ute i sommarstugan och jag bara satt på en trapp hela tiden för det var som att något dog inom mig när jag såg allt som skulle behöva göras och det enda jag vill göra är att sova faktiskt.

Jag glömde min handväska i sommarstugan. Jag orkar inte åka och hämta den igen. Jag vet inte hur jag ska lösa detta. Jag orkar inte tänka på det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hm. Känner väldigt mycket igen det där. Och har börjat ana ett mönster hos mig själv: vår-nedstämdhet/lätt släng av vår-depression. Just saying.

Karins ordöverflöd sa...

Jag tror du har en mm kvar till den berömda väggen.
Hoppas du hinner stoppa i tid och får tillbaka orken

Vargflikkan sa...

Jobbigt du har det! :( ♡ är det såhär jämt låter det som utmattningsdepression

Ta hand om dig och sök hjälp genom vårdcentralenom det blir outhärdligt. ;*

Ellen sa...

Tack för er omtanke. <3

Vårdepression är det inte, jag drabbas snarare av vinterdepressioner.