söndag 17 april 2016

Oh my god

Nu tänker jag skryta som bara FAN för jag kom faktiskt iväg (med hjälp av sponsring från mamma) på min egen lilla skrivarhelg och jag var SÅ produktiv? På en liten kursgård utanför Lindesberg satt jag och skrev igår, och klämde ur mig hela 10 000 ord. Nu behöver jag bara skriva ett stort/svårt kapitel innan jag ska knyta ihop allt. Fattar ni? Jag är nästan färdig?

Obs! Jag är pretty sure att det är rätt så himla kasst allting, för det har gått fruktansvärt lätt att skriva och bra litteratur snyter man ju inte ur sig bara sådär. Men det spelar ingen roll, för jag kommer snart vara färdig? Jag kommer ha gjort det! Jag är så stolt över mig själv att det finns inte.

Och dessutom på plussidan så klarade jag av att ta de stora barnen till badhuset ensam när jag kom hem idag. Det har jag inte orkat sedan jag vet inte när. Det underlättas såklart av att de leker själva och jag bara behöver bada med dem när det är vågor, i övrigt kan jag sitta och läsa. Men ändå, jag klarade av det.

Nu tänker jag dock däcka i soffan bredvid en febrig Majken. Det finns inte ett uns energi kvar i mig just nu, men det spelar ingen roll. Jag har varit så duktig i helgen.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Heja dig! Starkt jobbat med både det ena och det andra och så skönt att du kom iväg trots allt👊🏼😀
Nu är du väl värd en kväll i soffan och kanske lite vab imorgon😊

Amanda sa...

Går det lätt är det rätt - som nån sa. Heja-heja!

David sa...

Härligt, gött jobbat.
Finns ju massa tjänster som den här: https://www.inkitt.com/publishing
bara att kolla upp vilka som är bäst :)
Lycka till

Anna sa...

Heja dig! Bra jobbat! :-) Tänk, vad lite luft- och miljöombyte kan göra.