tisdag 19 juli 2016

Semestern so far.

Det har varit över all förväntan bra, än så länge. Det beror väl främst på att jag har haft semester i en dryg vecka och började semestern med besök av bästa vän + barn som sedan direkt följdes av att äldsta barnet åkte på kollo. Nu har vi bara två barn hemma så det är liksom dubbel semester.

Än så länge har jag inte gjort mycket mer än att vara i sommarstugan, läsa och lösa korsord. Jag har så svårt att förstå att korsord ska vara avslappnande? Jag sliter mitt hår i frustration och skriker "VARFÖR ÄR JAG SÅ DUM I HUVUDET FÖR?" ca var femte minut. Jag har EN korsordstidning i sommarstugan, men när sommaren är över ska jag ha löst varenda jävla korsord i den. Så det så.

Okej, jag har inte bara slappat i stugan. Igår var vi på en sån där härlig middag där barnen lekte och vi vuxna skrattade och pratade om allt möjligt och drack vin och åt god mat och liksom fick vara vuxna i fred? Fast eftersom vi var hemma hos genipersonen Maria var det kanske inte konstigt att det blev trevligt liksom. Kunde man ju ana i förhand.

Idag har vi också haft en sådär idyllisk dag då vi har letat pokémons och cyklat genom halva stan och ätit lunch på vägen och svängt förbi badhusets utebad för att svalka oss. Sån lyx att klara sig igenom dagar nästan helt utan bråk? Välbehövligt.

Mitt enda problem är väl att min mamma har ca 141941905 projekt hon vill genomföra ute i sommarstugan och det är väl bra eftersom det blir fint därute, men min energinivå efter det mardrömshalvår jag just har genomlevt är ungefär på minus en miljon. Jag blir trött av att lösa korsord. Att gå och bada är bland de största projekten jag kan tänka mig.

Jaja, tur att jag har en man att leja ut. Nåt bra ska han ju användas till.

Inga kommentarer: