tisdag 2 augusti 2016

Jaha, då är vi där igen.

Vi är inne på femte veckan av sommarlovet för ungarna (typ... åttonde för stora barnet?) och det börjar märkas om man säger så. Jag är uttråkad. De är gnälliga. Tack och lov för sommarstugan så att vi kan ha dagar där blåbärsplockning är den stora händelsen. Alltså nu ljög jag, vi har inte plockat några blåbär och det finns fucking miljoner bär i skogen så nån dag måste vi ta och göra det.

Idag har vi: varit på stan en dryg timme och fångat Pokémons. Fikat. Hängt en halvtimme på gården. I övrigt suttit framför olika skärmar. Vi har ju ingen bil heller, för den gick sönder utanför Mariefred eller Mariestad eller nåt, när killarna i familjen var på väg hem. Så det är kul. Allt är kul.

Jag behöver åka ut till sommarstugan och jag behöver verkligen verkligen verkligen bli full och dansa. Plus nya kläder. Eller en ny kropp. Eller ett nytt liv. Tror jag ska nöja mig med nya kläder. Nej just ja, jag kan ju inte köpa nya kläder för VÅR JÄVLA BIL HAR GÅTT SÖNDER OCH MÅSTE REPARERAS. Ska seriöst starta en crowdfundingkampanj för nya klänningar till mig.

Snart är det höst. Som vanligt den här tiden på året drabbas jag av nån organiseringssjuka och ba "i höst ska vi fixa system och lösningar som gör att vi inte glömmer EN LÄXA NÅNSIN!". Ha ha ha. Gud vad jag är bra på att lura mig själv.

Inga kommentarer: