måndag 22 augusti 2016

Och det bara rullar på.

Vardagen är igång. Jag lika delar hatar och älskar det. Älskar att barnen försvinner hemifrån, avskyr allt krångel som hör till. Med tre barn är det så VÄLDIGT mycket! Det är fyra dagar gympa i veckan att hålla koll på. Det är flera dagar läxor. Det är utflykter, regnkläder, det är fruktstunder. Och så aktiviteterna som börjar nästa vecka igen. Och nämnde jag läxor? Jag är så jävla mycket för en läxfri skola. Har alltid varit, kommer alltid vara. Mini-protesterar genom att inte tvinga skoltrötta barnet göra läxorna när han inte tyar. Det är inte det viktiga.

Idag har jag storstädat och storhandlat och det höll på att knäcka mig. Jag är inte på topp, jag är lite skör, och sen jag nästan gick in i väggen förra året så är storhandling just en sån sak som jag inte hanterar bra. Det är för mycket av allting. För mycket ljus och ljud och färger och saker att leta efter. Tröstade mig med en enorm mjukglass på hemvägen och blev illamående. Jaja.

Förlåt att jag bara rabblar upp saker som är av kanske noll intresse, men jag försöker mjukstarta det här med att blogga igen. Förra veckan var jag Sweden på twitter och det kommer ett inlägg om den upplevelsen, jag lovar. Just nu är jag mest... urlakad. Trött på internet (!!!) och tv. Vill helst bara läsa och sova men har ingen bra bok och har seriösa böter på biblioteket som jag inte kan pynta upp bara sådär.

Jaja. Hej hej igen.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Ja vi saknar dig. På instagram är du allas, här är du bara vår.

Kerstin sa...

Mjukstarta eller rivstarta!! Vilket som går bra för mig :-)

Anonym sa...

Tips!
Skaffa lånekort till nåt av barnen, det går att låna vuxenböcker på det också, men barnen får inga förseningsavgifter!
Bukt

presens sa...

Eller skaffa ett e-lånekort från några andra bibliotek och läs elektroniskt.