måndag 28 november 2016

Snyft snyft

Jag förstår att alla väntar på uppdatering. BLEV det något adventsmys? Blev det städat? Tja, blev och blev - jag städade. Sen pyntade vi. Sen hade vi en mysig advent med pepparkaksbak, hundsovande och en bok (för min del).

Även för min del: fortsatt sjukdom. Trodde att det var en långdragen förkylning, sen så insåg jag att jag är nog liite för sjuk för att det inte ska vara influensa. Började storgråta förut när jag insåg att jag hade 39 graders feber. Här har jag gått omkring och känt mig mesig för att jag mår så dåligt. Vaknat i genomblöta lakan pga svett varje natt, dunderont i halsen, hosta som nästan får mig att kräkas och leder som känns som att de ska explodera av smärta - men ni vet ju? Har man barn så biter man ihop och hämtar och lämnar och fixar och donar ändå.Och så i morse så klarade jag bara inte av det, lämnandet. Har släpat mig ut med hunden två gånger (och nästan svettats ihjäl på kuppen). Fryser och är för varm om vartannat. Är en storkonsument av ipren.

Ja ni vet. Det är JÄVLIGT synd om mig om man säger så.

Nu ska jag försöka få min man att köpa pommes till mig eftersom jag behöver salt. Han är så jävla knäpp ändå, tror att man inte kan beställa en pommestallrik på en pizzeria? Ba "det måste ju vara nåt till!!!". Eh nej? Ge mig fucking pommes bara.

Mitt humör är kanske inte på topp nej.


1 kommentar:

Unknown sa...

Krya på dig! Influensan är ju inte att leka med :-( Fick själv ta vaccin pga höggravid och jobbar på sjukhus så hoppas på att det funkar. Är livrädd att det ska dra igång nåt skit lagom till förlossningen! Låt nu din man lämna/hämta OCH köpa pommes!! Du ska vara nedbäddad ihop med den gulliga pudeln :-)