tisdag 8 november 2016

Tips tips!

Här i kylan och snön (omg julkänslorna nu?) tänkte jag tipsa om några saker som kanske gör er November lite bättre. De borde göra det åtminstone, om ni har någon smak alls.

1. Kvinnor och barn, Frida Hyvönens senaste skiva. Den är... jag kan inte beskriva det i ord. Vilket är ironiskt, eftersom hon sjunger mina känslor rakt ut. Den är magnifik och ni måste lyssna på den nu genast.

2. Skam. Denna fantastiska norska serie som går att se på Nrk.no är precis allt det som svenska ungdomsserier oftast misslyckas med att vara: aktuell, trovärdig, avslappnad, rolig, fin. Jag älskar alla i den så mycket. Ni måste se! På köpet lär ni er lite norska också.

3. Proper tasty, Tasty, Tastefeed, Buzzfeed food osv. Gilla dessa på facebook och ni kommer aldrig gå inspirationslösa igen när det gäller middagsmat. Häromkvällen låg jag, Majken och Emmy under täcket i min säng och såg på olika receptvideos innehållande goda saker som smält ost eller pasta. Herregud så vi dreglade.

Det var väl det antar jag! Ska titta på en hund imorgon. En pudel. Pudlar är så roliga för det är typ omöjligt att få ett hum om hur de generellt ser ut eftersom de varierar från absurt fula (storpudlar som är fönade och friserade som får) till jättesöta (små kortklippta toypudlar). Folk ändå, så galet dålig smak. Förutom ni då, för ni kommer genast lyda mina tips ovan. Eller hur?

Inga kommentarer: