onsdag 28 december 2016

All you mellandagar, all you mellandagar, put your hands up!

Jullov med tre barn är lite som rysk roulette. Det KAN bli en mysig dag i pyjamas med spel och mys, men det kan också vara så att det låter mer lockande att brottas med en kåt björn än att stanna hemma en sekund till. Det är liksom något hela tiden. Jaja, vi överlever väl till nästa vecka i alla fall då åtminstone Majken ska till förskolan.

Vet ni vad jag fick i julklapp då? Jo förutom bok och kudde och lite sånt, så fick jag:

- Den enda Lottabok jag inte läst. Jag samlar ju på Lottaböcker och har i omgångar ägt alla - förutom en. Nu fick jag den av min man och kastade mig över den så fort jag kunde. Dags att återigen leta reda på de jag köpt men sen slarvat bort och sen är samlingen komplett! Hurra!

- Lookfantastic-boxar. Fick två i julklapp och resten kommer under året. Älskar detta att prenumerera på smink. Fatta lyxen i att få en julklapp varje månad? Så glad nu!

Jag är uppenbarligen team julklappar till vuxna. Jag har svårt att förstå mig på att allt roligt ska försvinna när man är vuxen. Något av det värsta jag vet är folk som säger typ "men när man är vuxen är ju födelsedagar inget att fira" eller liknande. Nähä? Tycker DU nej?! Varför skulle man sluta fira saker bara för att man är vuxen? VILL NI HA ETT TRÅKIGT LIV ELLER?

Provocerande som fan, det där.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken Lotta-bok var det? Jag har nästan alla jag med, men saknar någon enstaka. Måste ta upp dem från källaren och kolla.

//En annan Ellen

Linda sa...

Indeed! Jag blir alltid lite misstänksam mot vuxna som dissar presenter/klappar ... och typ dömer andra som älskar det.

Gott Nytt År Ellen :-)

Unknown sa...

Vilken är den bästa månadsboxen, I wonder?
Är det glossy eller lookfantastic eller systrarna-som.jag-glömt-namnet-på?
Widell!