torsdag 12 januari 2017

Gdansk, here we come!

Emmy tycker att det är rätt kämpigt att vara mellanbarn just nu, och jag tycker att det är rätt kämpigt att vara trebarnsmorsa just nu. Så vi enades om att vi behövde en liten paus från allt och bokade en weekendresa till Gdansk. Där ska vi göra enbart och exakt endast det vi har lust med. Orkar vi inte gå och titta på sevärdheter så skiter vi i det. Faktiskt. Jag har ju dessutom varit i Gdansk som barn, så vi kan låtsas att jag redan har sett allt. Nu tror jag förvisso att både jag och Emmy kommer vilja titta på kyrkor och torg osv, men ni förstår principen: vi ska bara unna oss.

Spabehandlingar, kanske nån manikyr, gå i affärer, äta gott, frossa i goda chokladtårtor på café, kanske klippa håret, sova länge, köpa nån god frukost, strosa... ja ni hör ju. En drömsemester!

Älskar att resa med en nioåring, särskilt en nioåring som inbillar sig att hon är 14. Eftersom jag ofta har den mentala mognadsnivån av en 15-åring är vi ca jämnåriga och kan fnissa åt saker ihop. Enda skillnaden är väl att vi inte har samma dygnsrytm, men jag ser fram emot att roa mig på kvällarna med polska tinder. TINDER I POLEN! Polska män är... ja nu ska vi inte börja med rasbiologi, men they aint fransmän om man säger så.

Gdansk ändå. Det här blir fint!


Inga kommentarer: