tisdag 12 april 2011

Rundgång.

Det här har blivit en ren föräldrablogg och jag är ledsen om det är tråkigt. Men jag har ju ingenting annat att prata om eftersom livet med tre barn, varav en är bebis, liksom inte rymmer så otroligt mycket mer.

Nyss började jag på ett inlägg om hur jag blir förförd av inredningstidningarnas inspirationsbilder, men sedan inser att det är vanvettigt att lägga de summorna på prylar. Men sen insåg jag att det har jag redan skrivit om. Jag har skrivit om att jag älskar våren, att jag tycker om påsken men inte den religiösa, jag har skrivit om bantning, trädgård, heminredning och så det eviga tjatet om barnen. Kanske är det så att man bara kan läsa min blogg ett år, sedan blir det samma sak om och om igen?

Det är lite samma sak med bilder. Jag vet ju att man ska ha bilder på bloggen och med nya kameran blir ju bilderna riktigt bra. Men de består till 99.99999 % av bilder på barnen. Och så några på mig. Och varför skulle folk vilja se det?

Jag är frestad att be er att skriva rubriker som jag kan skriva inlägg till. Det är populärt att göra det, både AMO och Julia Skott gör det just nu. Men jag vet inte, sist jag försökte det fick jag typ två förslag. Och jag har nog inte ens bloggat dem än...

Men om ni vill, lämna förslag på inläggsrubriker, gör det gärna. Så slipper ni ännu ett inlägg om mina barn. För tro mig, det kan jag blogga om i evigheter!

5 kommentarer:

Bella sa...

Genus? Alltid intressant att läsa om och du verkar ju ha kött på benen när det gäller ämnet =)

Anonym sa...

En bild på håret till att börja med kanske? :) /PST

Ellen sa...

Det hade jag ju redan fixat. ;-)

Jenny i Malmö sa...

Jag tycker faktiskt att det är kul att läsa om ditt liv som småbarnsförälder. Det beror ju med största säkerhet på att jag själv också befinner mig i den smeten just nu.

Hur som helst, Keep up the good work!

Sofie sa...

Jag gillar också att läsa vettiga föräldrabloggar! Kommer snart att vara där själv och tycker det är befriande att höra talas om folk som är normala och inte för hysteriska i sin föräldraroll. ;)