måndag 6 augusti 2012

"Och så har jag börjat med kokain också!"

Alla bloggar om att vardagen är åter. 90% skriver om träning. Nästan alla påpekar att sommaren har varit härlig. Alla föräldrar är svintrötta på sina barn. Alla är skittråkiga. Jag också, uppenbarligen. *pekar nedåt mot de förra inläggen*

Uppenbarligen följer jag fel bloggar, för jag har inte läst ett enda inlägg om att någon har haft en spännande men ack så förbjuden flirt under sommaren. Ingen har färgat håret lila eller råkat tatuera sig på fyllan eller följt med en okänd polack hem och vaknat i Krakow blyg och bakis.

Bara en gång skulle jag vilja läsa om att någon har provat kokain för första gången istället för att hen har provat att göra sin egen blåbärssylt.

Jag vet inte, jag är bara så förbannat trött på det tråkiga just nu. Trist och alla är likadana och jag är så trött på det gråtrista. Trött på mig själv, för jag är ju nog den tråkigaste av dem alla.

Så nej, jag har varken provat kokain eller färgat håret lila eller flirtat omkring i sommar. Jag har ju, jag också, bara badat och familjehängt och gjort precis allt sånt som är SKITTRÅKIGT att läsa om i efterhand.

Snark.

7 kommentarer:

Burgschki sa...

ameh okej då, var i helgen hemma hos några kompisar, bredvid datorn ligger en spegel med en massa vitt pulver utspritt, var en av de inneboende som varit ute o festat hela natten och som snortat lite tjack för att kunna jobba hela dagen. var en annan kväll hemma på fest i ett kollektiv där alla drack cola spetsat med syra.

och de är så de flesta helger ser ut.

annars har sommaren mest varit fylld av diplomatiska intriger och high maintenance ministrar tillika blivande statsöverhuvuden. fick igår reda på att jag måste ut ur lägenheten och har idag blivit strålad (heter det så?)med ultraljud av tyska boxlandslagets läkare då jag i ett svagt ögonblck köpte på mig en handfull behandlingar som ska ge fastare lår. och kollat på en lägenhet som ett homosexuellt par vill hyra ut.

Ellen sa...

TACK! I alla fall något annat än "idag sprang jag i en backe på en grekisk landsväg".

presens sa...

Jag har färgat håret rosa! De slitna topparna är hot hot pink, men det är mer dämpat uppe på huvudet.

Och så har jag börjat ta mig ur mitt kommateckenmissbruk, men mitt behov av parentetiska inskott är fortfarande starkt.

#livingonthewildside

Ellen sa...

presens - kommatecken och parenteser är ju vad man bara måste knarka. Och jag vill se bild på det rosa! Heja!

Ia sa...

Cornelia råkade ju färga håret lila..
http://www.bitterheterna.blogspot.se/

presens sa...

Bildbevis kommer eventuellt på en fb-sida nära dig.

Helen Rosenberg sa...

Min granne verkar testa knark med jämna mellanrum. När han hade testat häromveckan fick en annan granne torka av blodet från knarktestargrannens flickvän. "Det kommer bli bättre när vi flyttar ihop", hade hon sagt. Inte så festligt faktiskt.

Fat jag förstår vad du menar. Själv har jag åldersnoja och tycker att man borde försöka göra lite mer revolution. Som pussy riot. Eller åtminstone affischera provocerande budskap eller spraya över kapitalistrekam, eller nåt. Kanske något mycket småskaligt som dreadlocks. Vad som helst. Bråka lite. Men nej - sitta hemma och dadda med barn it is.