söndag 22 juni 2014

Bröstbonanza

Karin på superkända och skitbraiga Karins Konstgrepp bloggade om bröst. Om hur hon, som har stora bröst, har valt att dölja dem och inte känt att de tillhör henne.

Well.

Privat döljer jag inte mina bröst. Det gör jag inte på jobbet heller eftersom de är ENORMA och liksom inte går att bortse ifrån, men jag väljer ett linne under vissa klänningar, jag går och drar upp urringningen och försöker tänka på hur jag sitter. Det hjälper föga, och många tycker säkert att jag är oanständigt klädd men jag har tamefan inte valt att få gigantiska bröst och tänker inte börja klä mig i kläder jag får klaustrofobi av för att anpassa mig till andra.

Privat då, jag gillar trikålinnen och fina klänningar och oftare än inte inser jag att ca en halvmeter bröst är framme för allmän beskådan och så rättar jag till lite men sen rör jag mig och då jäklar hoppar tuttarna fram igen och jag känner bara att vafan, stör du dig så gör du. Jag måste kunna få klä mig som jag vill även om jag sportar en 80 H. Jag tycker inte det är snyggt med minimizer-behåar, jag gillar inte hög halslinning och jag får strypkänslor av sjalar. Jag kräver ju inte att någon med fula vårtor täcker dem, jag kräver inte att folk med kraftig svettutveckling klär sig i sju lager så att jag slipper se deras kroppsvätska och jag även om jag skulle tycka att en flint är det sexigaste som finns skulle jag inte tycka att det vore rimligt att människor med lite hårväxt ska ha mössa på sig året runt för att jag ska slippa bli upphetsad. Det är ju orimligt.

Ändå lägger folk precis det ansvaret på oss med stora bröst. Om vi inte döljer våra kroppsdelar så är vi pinsamma, vulgära, provocerande, utmanande, oproffsiga, you name it. Så klart gäller det omvända dock inte när män visar upp sina tuttar för allmän beskådan. De är ju inte sexobjekt. De har frihet. Grattis alla män, nu öppnar Dressman i ni får klä er hur ni vill.

Nu skulle det ju passa bra att avsluta det här inlägget med en baddräktsbild jag tog på en brygga häromdagen, men jag vill faktiskt inte. Man vill ju verka seriös osv...

1 kommentar:

Anonym sa...

Injustice cannot be easily tolerated and the victim and his family will
no doubt want to get justice and apt compensation for the personal injury.
Many of Carter's clients were left drowning in debt. Corporate department:
It includes giving expert advice on various corporate deals which will
benefit a company.

Here is my blog; Neinstein & Associates this link