måndag 23 juni 2014

Jag. Är. Awesome.

Jag har klarat mina minimum skills. Jag trodde att det var långt bort. Jag trodde att jag aldrig skulle klara att åka 27 varv på fem minuter. 

Men nu. Nu är det klart! Jag gjorde det! Jag gjorde det tamefan!

Inte nog med att jag är en av de fyra första spelarna i Nerike Knockouts som klarat minimum skills och därmed är redo att börja bouta, jag är även den första mamman. 

Och visst, andra tycker att det kanske inte spelar någon roll, men för mig är det stort. Jag har fött tre barn, alla runt 5 kg. Jag har fortfarande fysiska men efter min första förlossning. Jag har söndertrasade fogar, jag har en del extrakilon och jag har sönderslitna magmuskler. Jag tog den här otränade mammakroppen, köpte ett par rullskridskor och gav allt. Herregud vad jag har kämpat för det här. Jag kunde inte rulla från början. Inget har kommit gratis för mig. Jag har haft ont i ryggen, jag har haft träningsvärk så att jag inte kunnat gå, jag har gråtit efter träningar eftersom jag inte lyckats med det jag velat. Jag har förbannat min kropp som visserligen är stark på sitt sätt, men som inte gjort det jag bett den om. 

Men nu. Nu. Jag klarade det. Jag gjorde det. Jag är så jävla bäst. Och mina lagkamrater är också bäst. Vi är bäst. 

Så jävla lipfärdig nu. 


(Om nån undrar vad fan jag babblar om: minimum skills är något man måste klara för att få börja tävla, "bouta", i roller derby. Kraven som ställs kan man läsa här: http://wftda.com/resources/wftda-minimum-skill-requirements.pdf ) 

7 kommentarer:

Tudorienne sa...

Grattis Ellen!

Johanna S sa...

Grattis! Så jäkla bra jobbat! Jag vet känslan, visserligen bara fött ett barn men skadorna finna där ändå.

presens sa...

Jag är så jävla avundsjuk! Grattis!

/den som aldrig har klarat mer än 24,5 varv

N sa...

Grattis! Grymt bra jobbat!

Kerstin sa...

Härligt Ellen! Vad kul! Din glädje smittar av sig, jag är grymt impad av din prestation!!

Ellen sa...

Tack för era grattis! Är fortfarande helt lyrisk. :)

Jenny sa...

Grymt Ellen!! Jag har precis hittat till din blogg efter att ha följt dig på twitter och instagram ett tag. (På samma ämne så var ju den där roller derby-tavlan du fick i present så jäkla snygg.)
Heja dig!