onsdag 20 augusti 2014

Vädret och måendet.

Jag klarar inte av att leva/vara förälder/existera när det är sånt här väder. När det är soligt ena sekunden och åskmoln i nästa. Eller när det regnar och är grått en hel dag. Jag blir snurrig, illamående, får huvudvärk och är jättetrött.

Det är rätt slitigt att bli så påverkad av vädret. Finns det nån slags diagnos på det? Ni vet som när "alla" helt plötsligt var högkänsliga personer eftersom det var det trendigaste ever? Jag är väderkänslig. Väntar på att det ska bli trendigt nu så att jag för en gångs skull kan få vara trendig.

Eller jag har faktiskt varit trendig två gånger tidigare. En gång när jag klippte page i mellanstadiet och var först av alla med det. Sen klippte ca varje tjej i skolan page men jag var först! Alla andra var ju coolare och snyggare i sina frisyrer, men jag var åtminstone först. I högstadiet fick jag ett par röda jeans, lite bootcut, i julklapp ett år. Hade dem i skolan efter jullovet och ingen annan hade såna. Efter sportlovet fanns det minst tre par i varje klass dagligen. Var återigen först, men spelade ju ingen roll eftersom ingen lade märke till mig och kunde uppmärksamma att jag var först. Men jag är inte bitter eller så...

Måendet var det ju vi skulle prata om. För det är ju skitkul att läsa om hur andra mår, det vet jag ju med mig. Jättekul. I alla fall så har jag en skitjobbig förkylning som ligger på lur och ger mig dunderhuvudvärk varje kväll, rödkantade ögon och en smått kliande hals. Dessutom fryser jag och är jättetrött hela tiden. Men den bryter aldrig ut, vilket väl är tur eftersom jag ska till Stockholm, bli full och dansa tryckare på lördag.

Vilket väder jag önskar mig? 10 grader varmt, vindstilla, hög och klar luft och sol som inte gör mig svettig. Det blir bra, tack!

Inga kommentarer: