måndag 4 april 2011

Dag 1.

Man kan ju tänka sig att det här med att gå ner i vikt kanske skulle underlättas av att inte ha enorma mängder överblivet godis hemma. Det är ju en tanke.

Men motivationen är alltid på topp i början, så varken ungarnas överblivna lördagsgodis, vårt överblivna lördagsgodis eller det för tidiga påskgodiset vi fick igår har blivit rört. Det kan stå där och mögla! Ha! In your face dumlekolor, malacofiskar och polly. In your face!

(Gud så stöddig man kan vara efter en dags effektivt bantande. Får se om jag är lika stöddig imorgon. I think not.)

2 kommentarer:

Emma Clara sa...

heja dig...om du nu vill gå ner....jag hoppar upp och ner och hamnar på samma ungerfär sen till slut ändå.....hm....nu är vi ju båda trebarns mammor.....jag får nog se ut så här!!!
tycker att ert kök blev jättebra!!! såå fint med det gröna kaklet...verkligen skillnad!!!
Så kul att läsa din blogg...gillar verkligen det sätt du skriver på.....
Borde verkligen åka och hälsa på på förskolan och skolan känner jag nu......saknar verkligen en del utav det, dock inte allt...och fresten....Majken är ett urfint namn!!Hälsa familjen!

Maiden sa...

Shit va snabb du e!!
Ingrid blir snart sju månader å nu har jag äntligen tagit tag i eländet! Fast ärligt talat så har jag väl tagit tag hyfsat i det tidigare då jag faktiskt gått ner alla gravkilon plus några till - men nu pratar jag om kilona som e kvar från mitt första barn... :-(
Kör lchf sen i fredags - spännande!!